keskiviikko 24. marraskuuta 2010

On ryijyn alla lämmin kun lunta tuiskuttaa....



Tälläisinä päivinä pitäisi saada vapaata töistä ja käpertyä sohvalle hyvän kirjan ja kaakaon kanssa. Katsella ikkunasta kun lunta sataa ja tuuli heittelee hiutaleita oman mielensä mukaan. Kotiamme vartio Fiskarsin markkinoilta kesällä ostettu palokärki ovenkolkutin. Ihana yksityiskohta!

Aattoon ei ole enää kovin montaa yötä ja laitoinkin laskurin etusivulle. Lisää vaihtoehtoja löytyy täältä: http://siggiez.com/countdownz/ch/index2.cgi?show=41-50

Sain muutaman kuvan napsittua kodistamme. Pahoittelut laadukas,jos ensi vuonna opettelisin kuvaamaan? :) Tai ainakin lataisin kuvankäsittelyohjelman niiden muokkaamiseen. Hyviä,ilmaisia ehdotuksia otetaan vastaan.

Terrasta ostetty sypressi sai koristeeksi musta-hopeaa köynnöstä ja polkkakarkkeja. Voin vannoa,ettei se ollut kaupassa noin kiero:)



Yläkerrassa lasivitriinin päälle rakentui taas joulukylä. Tätä on tarkoitus kasvattaa vuosi vuodelta uudella talolla.



Yläkertaa vartio myös maalaistonttu. Ikkunassa roikkuva tähti näkyy tielle asti ja on mukava katsella kun tulee illalla kotiin. Uudet verhot on Anttilasta. Vanhaan taikina-astiaan on päässeet nuo talon mukana tulleet oksat valoilla. Nämä ovat siis yläkertaan tulessa aulassa. Takana näkyvät ovet tahtoisin valkoisiksi jostain kumman syystä:)







Yksi joulun parhaista asioista on tämä äitini tekemä Tilda-tonttu. Miten kaunis ja meille sopiva!



Mukavaa keskiviikkoa kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti