perjantai 29. lokakuuta 2010

Oi kuusipuu....



Siinä se aihe ja ongelma onkin. Kuusi. Oikea vai teko? Iso vai pieni? Terrassa poikkesin ostamassa verhotankoja kotiin ja ihastuin täysin 210cm korkeaan VALKOISEEN tekokuuseen. Heille on kuulemma tulossa myös vihreitä joiden korkeus alkaa hipoa kolmea metriä. Tekokuuset olivat tuolla oikeasti hyvännäköisiä ja hintaa tuolla valkoisella oli n.50€.



Mulla on ongelmana aitojen kuusien kanssa se,että en raaskisi kaataa metsästä niitä hienoimpia kuusia vain jouluksi. Lisäksi koristeiden määrä on suhteellisen suuri joten oksien on kestettävä kaikki pallot ja nauhat. Oman ohjelmansa tuo kehiin ensimmäistä jouluaan viettävä kissa....

Millainen kuusi teillä on jouluna? Oikea vai teko? Valkoinen vai vihreä? Onko teillä jonku perinne kuusen ostamiseen ja koristeluun? Kommentteja tulemaan!

Sunnuntaina sain lupauksen mieheltä,että pääsen ikeaan. Lisäksi on PAKKO poiketa stockalle jossa on joulukoristeet jo esillä.

Terrasta tarttui mukaan pieni keraaminen lintu jolla on tonttulakki päässä ja kaksi peltistä punaista sydäntä. Näistä ajattelin sisälle kranssin koristeet. Lintu pääsi pieneen kynttilälyhdyistä ja "hopea"tarjottimesta kootulle asetelmalle. Lisäksi kun ruokasali pukeutuu kultaan ja siniseen ostin teemaan sopivat servetit. Kullansävyisissä serveteissä on kolme pähkinänsärkijää,siis sellaista miestä.

Kuva:

2 kommenttia:

  1. Heippa! Eksyin blogiisi tänään ja pakko oli jäädä lueskelemaan joulujuttuja :)
    Meillä on tekokuusi, yllättävän aidon näköinen kuitenkin. On jotenkin helpoin pienen lapsen kanssa (näin ainakin olettaisin), ei tarvitse käydä ostamassa/kaatamassa joka vuosi oikeaa, ei tarvitse hävittää sitä oikeaa kuusta.. Toisaalta ei saa sitä ihan oikeen näköstä kuusta eikä sitä tuoksua. Ehkä sitten joskus! :D

    VastaaPoista
  2. Minäkin eksyin etsiessäni joulublogeja.
    Ihana blogi, ja joulu on jo mielessä ♥
    Kunnon oikea kuusi pitää olla, vaikka tuo valkoinennkin on kaunis, muistan tyttärellä oli viime jouluna ♥

    VastaaPoista