perjantai 22. lokakuuta 2010

Kirpeä pakkasaamu

Täällä on maanpinta kuurassa mutta kauan kaivattu lumi puuttuu. Joulumieli nousee aina ylös asti kun näkee valkoisen kuuran maassa.

Puutarhablogi sai mennä talviunille ja nyt panostetaan täysillä(työnohessa) jouluun, tunnelmaan ja ihaniin tuoksuihin ja ajatuksiin.



Ensimmäiset joululahjat on hankittu ja ne odottavat ideaa tämän vuoden kääreisiin. Miten sinä paketoit tämän vuoden lahjat?

Viikonloppuna kaivan esille muutamia valosarjoja sisälle ja suunnittelen mitä valoja ulos laitetaan. Meillä ne eivät ole jouluvaloja vaan kaamosvaloja jotka tuovat kaivattua väriä pimeneviin iltoihin. Irtokynttilöiden poltto on meillä luultavimmin pannassa kun perheemme keltainen kissa on päättänyt, että tuli on IHANAA. Saattaa istua meidän vieressä ja katsomassa kun tulta sytetään pönttöuuniin. Samalla hurmoksella istuu kynttilälyhdyn vieressä katselemassa.

Joulussa rakastan enemmän ja enemmän tunnelmaa joka valtaa mielen jo lokakuussa. Pienenä sitä odotti vain aattoa ja lahjoja :) Niin se aika vain muuttuu....

Otan mieluusti positiivista palautetta vastaan, negatiivinen ei mielestäni kuulu jouluun...

Ihana Maileg kuva on googlattu sanalla Maileg christmast 22.10.2010

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti