maanantai 25. lokakuuta 2010

Kalentereita ja to do-lista

Olen ostanut muutama vuonna Partiolaisten joulukalenterin ja nin tein tänäkin vuonna. Joka vuosi jaksan ilahtua kalenterista joka on suunniteltu huolella ja kuvat tästää kannen kuvaan. Oikeastaan ostin kolme noita kun oli kolme myyjääkin:) Hinta tänä vuonna 6€. Oikeastaan joulukalenteri on väärä nimitys. Oikea olisi adventtikalenteri mutta tuo joulu jää mieleen ja niin se on aina ollut.

Miehelle pitäisi täyttää kalenteri, samoin siskon tytöille. Poika tuossa perheessa saa himoitsemansa Lego-kalenterin. Itse haaveilen Fazerin suklaakalenterista.

Tein eilen 24.10 To Do-listan kun aattoon on enää 2kk. Alussa oli vielä 200päivää, nyt enää muutama hetki ja tunnen kuinka stressi valtaa kehoa. Lista oli n.2 A4-arkkia...Mutta jos joka päivä tekee jotain pientä niin koti on valmis vastaanottamaan Pukin aattona. Mutta tässä listan toteuttamisessa saa aloittaa työt sähkömiehenä ja päättää ne kokkina.

Huomenna ilmestyy taas muutama joululehti,toivottavasti olisi mukavempia kuin kaksi edellistä. Toivekoti & Puutarha oli totaalinen pettymys tänä vuonna...Suora kopio viime vuoden ruotsalaisversiosta.

Mutta lähtölaskenta on alkanut. Ei enää montaa yötä aattoon <3

Pahoittelut kuvien puuttumisesta,kamerasta on (taas) akkutyhjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti